Mjölklinje 5000 liter

Produktionslinjer är bäst anpassade för medelstora mjölkproducenter och är det mest populära bland våra kunder. Dessa mejerier är klassiska minimejerier, som omfattar mottagning, kylning, värmebehandling, jäsning och förpackning. Mejerierna är utformade för att tillverka populära typer av mejeriprodukter såsom: konsumtionsmjölk, chokladmjölk, olika yoghurt, grädde, gräddfil, keso, vit ost, mjukost, etc.

 

Galleri

 

 

Teknisk data

Pouch rate: 5000 L/shift
Final products: drinking milk, chocolate milk, yo-gurt, white cheese, soft cheese, cream, sour cream
Packaging: Options: polyethylene pouches 0,5, 1 L, PET-bottles 0,2, 0,5, 1 L, plastic cups 150-500 ml
Production area: 250-300 kvm
Electricity: 220/380 V, 50/60 Hz, 50 kW
Personal: 3-5 pers

Utrustning

Utrustning Antal
Milk receiving tank 5000 L 1
Milk receiving pump, 5000 L/h 1
Milk Filter
Chilling system, 30.000 kcal/h 1
Pasteurizing system 1000 L/h 1
Separator 1000 L/h 1
Cream collection tank, 125 L 1
Cream pasteurization and fermentation tank, 500 L 1
Homogenizer 1000 L/h 1
Yogurt fermentation tank 1000 L 2
Cheese fermentation vat 1000 L 2
High speed mixer for soft cheese 1
Balance tank 1000 L for milk 1
Automatic pouches form fill seal machine M-11 (for milk), production rate 1000-1200 pouch./h Option: Automatic filling & capping machine for PET- bottles M-53, production rate 800-1000 bot./h 1
Automatic cup fill and seal machine M-12 (for yogurt, cream and soft cheese), production rate 1000-1200 cups/h 1
Cheese treatment tools 1
Cheese working table with press 1
Cheese moulds 1 set
Hot water boiler 1
Central washing system (CIP) 1 set
Milk pipes and valves 1 set
Sanitary pipes and valves 1 set
Control board and electrical communication 1
Spare parts 1