Mjölklinje 10000 liter

TESSA erbjuder, via Svenska Gårdsmejerier, mjölkproduktion med 10.000 L / skift, konstruerade för att behandla helmjölk eller mjölkpulver till en mängd olika mejeriprodukter. Dessa innovativa produktionslinjer omfattar mottagning, kylning, värmebehandling, gräddseparering, jäsning och förpackningsstadier

Mejerierna är utformade för att tillverka populära typer av mejeriprodukter som: pastöriserad konsumtionsmjölk, chokladmjölk, en mängd olika yoghurtsorter, grädde, gräddfil, keso. vit ost, mjukost, etc.

Galleri

 

 

Teknisk data

Pouch rate: 10.000 L/shift
Final products: drinking milk, chocolate milk, yo-gurt, white cheese, soft cheese, cream, sour cream, butter
Packaging: Options: polyethylene pouches 0,5, 1 L, PET-bottles 0,2, 0,5, 1 L, plastic cups 150-500 ml, vacuum packages
Production area: 250-300 kvm
Electricity: 220/380 V, 50/60 Hz, 125 kW
Personal: 3-5 per.

Utrustning

Utrustning Antal
Milk receiving tank 5000 L 2
Milk receiving pump, 10.000 L/h 1
Milk Filter
Chilling system, 75.000 kcal/h 1
Pasteurizing system 5000 L/h 1
Separator 5000 L/h 1
Cream collection tank, 500 L 2
Cream fermentation tank, 500 L 2
Homogenizer 5000 L/h 1
Yogurt fermentation tank 2000 L 2
Cheese fermentation vat 2000 L 2
High speed mixer for soft cheese 1
Balance tank 2000 L for milk 1
Mixer for soft cheese 1
Automatic pouches form fill seal machine M-11 (for milk), production rate 1000-1200 pouch./h 2
Automatic filling & capping machine for PET- bottles M-53, production rate 800-1000 bot./h 2
Automatic cup fill and seal machine M-17 (for yogurt, cream and soft cheese), production rate 1000-1400 cups/h 1
Cheese treatment tools 1
Cheese working table with press 1
Cheese moulds 1 set
Equipment for room of thermostat products 1 set
Hot water boiler 2
Central washing system (CIP) 1 set
Milk pipes and valves 1 set
Sanitary pipes and valves 1 set
Control board and electrical communication 1
Spare parts 1