Minimejeri 2000 liter

Produktionslinjer lämpliga för medelstora mjölkproducenter och mest populära bland våra kunder. Dessa mejerier är klassiska mini-mejerier, som omfattar mottagning, kylning, värmebehandling, jäsning och förpackning.

Mejerierna är utformade för att tillverka olika populära typer av mejeriprodukter såsom; pastöriserad konsumtionsmjölk, chokladmjölk, olika sorter av  yoghurt, grädde, gräddfil, keso. vit ost, mjukost, vanlig ost etc.

Galleri

Teknisk data

Pouch rate: 2000 L/shift
Final products: drinking milk, chocolate milk, yo-gurt, white cheese, soft cheese, cream, sour cream
Packaging: Options: polyethylene pouches 0,5, 1 L, PET-bottles 0,2, 0,5, 1 L, plastic cups 150-500 ml
Production area: 150-250 kvm
Electricity: 220/380 V, 50/60 Hz, 45 kW
Personal: 2-4 per

Utrustning

Utrustning Antal
Milk receiving tank 2000 L 1
Milk receiving pump, 5000 L/h 1
Chilling system, 25.000 kcal/h 1
Pasteurizing system 500 L/h 1
Separator 500 L/h 1
Cream collection and pasteurization tank 1
Homogenizer 500 L/h 1
Yogurt fermentation tank 500 L 1
Cheese fermentation vat 500 L 1
High speed mixer for soft cheese 1
Balance tank 300 L for milk 1
Automatic pouches form fill seal machine M-11 (for milk), production rate 1000-1200 pouch./h Option: Semi-automatic filling & capping machine for PET-bottles M-52, production rate 600-800 bot./h 1
Automatic cup fill and seal machine M-12 (for yogurt, cream and soft cheese), production rate 1000-1200 cups/h 1
Cheese treatment tools 1
Cheese working table with press 1
Cheese moulds 1 set
Milk pipes and valves 1 set
Sanitary pipes and valves 1 set
Control board and electrical communication 1
Spare parts 1